Ons beleid is dat u een kittens rond 7 /8 weken mag bezoeken van tevoren kunt u aangeven in welke kitten u belang heeft.

 # Wilt u uw kitten vast leggen dan  kunt u een optie (belangstelling  voor 1 weken vast leggen) daarna vragen we of u nog belangstelling heeft zo ja dan vragen we een aanbetaling ( E 150,00 ) voor de kitten en is de kitten gereserveerd voor u.

Dit is voordat de kitten 6 oud weken is.

 

Is de kitten al 7/8 weken dan mag u langs komen en de aanwezige vrije kittens bewonderen en een optie nemen (dan heeft u een 2 dagen bedenktijd , (na 2 dagen is de kitten weer in onze ogen vrij voor andere belangstellenden). U kunt uw kitten ook direct vast leggen door een aanbetaling te doen zodat u zeker weet dat het uw kitten wordt. De kitten die u al heb gereserveerd kunt u nu ook bezoeken 

 

Uw kitten wordt ontwormt met panacur ,draagt een chip en wordt geregistreerd bij ndg door onze dierenarts,is 1 x gevaccineerd,voordat u hem mee krijgt .

Rabiës enting doen we  met 12 weken als uw in het buitenland woont en mag  de kitten verhuizen na 21 dagen.

De kittens worden 1x gevaccineerd bij 12 weken. Na de bevalling geeft moederpoes via het colostrum (de eerste moedermelk) antistoffen en dus bescherming mee aan haar kittens dit is de maternale immuniteit en houdt ongeveer 12 weken aan om deze reden heeft eerder vaccineren dus geen zin. De keuze is aan u zelf om na drie weken bij u eigen dierenarts de 2de vaccinatie te halen.

Onze kittens mogen verhuizen na 13/14/15 weken na goedkeuring ( gezond verklaart) dierenarts. U krijgt dan zijn dierenarts boekje mee, stamboom en kittenpakket mee (voer en speeltjes) Onze kittens worden groot gebracht met royal canin ,Prins en barf menu ( vers vlees) en  verschillende merken blikvlees.Zodat de kitten aan verschillend voer is gewend.

Onze kittens groeien op in onze woonkamer en mogen als ze oud genoeg zijn naar de buiten ren. Worden gesocialiseerd met alle huiselijke/bezoek activiteiten en buiten geluiden. 

Onze ouder dieren zijn getest volgens felikat vereniging  NFO

Katten die voor de fok worden ingezet moeten over een DNA-test voor GSD IV beschikken, tenzij beide ouders
over testen beschikken waaruit blijkt dat ze het gen voor Glycogeenstapelingsziekte Type IV (GSD IV) niet
dragen. En ze hebben een PKdef test gehad.

Onze ouder dieren hebben een geldige snaptest  als ze een nestje hebben.

  • FIV (katten-aids)
  • FeLV (katten-leukemie)
  • Onze  volwassen katten komen van Fokkers die hebben gefokt of fokken nog vanaf de jaren 80/90 wij willen zo dicht mogelijk fokken om de originele  Noor te behouden,
  • In de toekomst hopen we ook een afstammeling van en novice of een dekking van een novice zodat er weer vers bloed in de norenlijnen komt.
  • Maar zo ver zijn we nog niet want dat betekend veel plan werk en zoek werk.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb